Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Αυστρίας στον Δήμο Πάρου






           

          




         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                        Πάρος, 11 Δεκεμβρίου 2017
            ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                          
                ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ 
           ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  
                                         
         


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Αυστρίας στον Δήμο Πάρου


Την Πρέσβειρα της Αυστρίας κα Andrea Ikic-Böhm υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος.

Ο κ. Δήμαρχος, καλωσορίζοντας την κα Πρέσβειρα στην Πάρο, τόνισε τις καλές σχέσεις των δύο χωρών αλλά και την συνεργασία που έχει αναπτυχθεί σε αρκετούς τομείς.

Η κα Πρέσβειρα αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την θερμή υποδοχή ανέφερε ότι η Πάρος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Αυστριακών καθώς και μόνιμος τόπος διαμονής για ορισμένους εξ’ αυτών και αυτός είναι άλλωστε ο κύριος λόγος επίσκεψής της στο νησί.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα με την συζήτηση να επικεντρώνεται στη δυνατότητα διοργάνωσης από κοινού εκδηλώσεων και δράσεων που θα προάγουν τον πολιτιστικό διάλογο μεταξύ των δυο λαών.

Ο Δήμαρχος Πάρου αφού ευχαρίστησε την κα Πρέσβειρα για την τιμή της επισκέψεώς της, δήλωσε ότι: «Η σημερινή συνάντηση ας αποτελέσει την απαρχή μιας φιλίας και συνεργασίας χτίζοντας γερές γέφυρες επικοινωνίας και πολιτισμού».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου