Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Η Πάρος σε τουριστική έκθεση στη Σαουδική Αραβία


Με τη συμμετοχή της Πάρου ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας η διεθνής τουριστική έκθεση “RIYADH TRAVEL FAIR 2018”.

Το νησί παρουσιάστηκε με προωθητικό υλικό και φυσική παρουσία  στο επαγγελματικό κοινό και τους επισκέπτες της  έκθεσης μέσω του περιπτέρου του ΕΟΤ και εκπροσωπήθηκε από την αποστολή της MTC GROUP εταιρίας συμβούλων του Δήμου.

Στόχος  της συμμετοχής ήταν η ενημέρωση και η προσέλκυση ταξιδιωτών από τη Σαουδική Αραβία και τις υπόλοιπες αραβικές χώρες που ενδιαφέρονται κυρίως για οικογενειακές διακοπές  καθώς και για τα υπόλοιπα στοιχεία του τουριστικού προϊόντος τα οποία διαθέτει η Πάρος. 

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας  του Δήμου τόσο για την προσέλκυση υψηλού εισοδηματικού επιπέδου τουριστών όσο και για τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου. Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι , μόνο οι ταξιδιώτες από τη Σαουδική Αραβία συγκαταλέγονται στις 15 κορυφαίες εθνικότητες  με τις υψηλότερες ταξιδιωτικές δαπάνες παγκοσμίως.

Πηγή:  http://www.tornosnews.gr/foreis/periferies/30481-%CE%97-%CE%A0aros-se-toyristikh-ekthesh-sth-%CE%A3aoydikh-%CE%91ravia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου